Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Το ταξίδι στη Κρήτη

Καλημέρα φίλοι μου!!!!!
Έχω καιρό να κάνω ανάρτηση όχι γιατί συνέβη κάτι, αλλά γιατί η καλοκαιρινή ραστώνη και κυρίως οι διακοπές με έχουν κρατήσει πολύ απασχολημένη. Αρχικά και αφού επισκεφθήκαμε τον τόπο καταγωγής μου στην Πελοπόννησο και περάσαμε την γιορτή της Παναγίας στα χωριά της Κύμης, ήρθε η στιγμή των πραγματικών διακοπών στα Χανιά. Πολλοί θα αναρωτηθείτε γιατί το λέω αυτό. Γιατί διακοπές για μένα σημαίνει η απόλυτη χαλάρωση πάνω σε μια ξαπλώστρα, χωρίς σόγια και συγγενείς να πρέπει να επισκεφθώ, ατενίζοντας το γαλάζιο, χωρίς να σκέφτομαι την καθημερινότητα και κυρίως μακριά από όλα αυτά που με κουράζουν!!!! Και τα  καταφέραμε.... πιαστήκαμε χέρι - χέρι με τον αντρούλη μου (η μικρή φιλοξενήθηκε στον παππού και στην γιαγιά) και ζήσαμε μια από τις πιο όμορφες εβδομάδες της ζωής μας!!!!
Μια συμβουλή προτού σας δείξω μερικές φωτογραφίες από τις εκατοντάδες εικόνες που είδα.... όσοι δεν έχετε πάει στα Χανιά και σας το επιτρέπουν τα οικονομικά αλλά και οι καταστάσεις, ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ...... είναι super προορισμός που συνδυάζει τα πάντα!!!!!!
Enjoy!!!!!!

Η παλιά πόλη των Χανίων 

Όμορφες εικόνες από την παλιά πόλη

Η παραδεισένια παραλία Μπάλος...... και μια ρακί για κέρασμα

Πηγαίνοντας για τη Μονή Πρέβελης βλέπαμε σε όλη τη διαδρομή τα κρι -κρι

Η Ιερά Μονή Πρέβελης και μια όαση χαλάρωσης σε μια λιμνούλα με πάπιες λίγα χιλιόμετρα από το Μοναστήρι
Νύχτα στην παλιά πόλη με διάφορες εκδηλώσεις και παραδοσιακούς χορούς

Μέσα στα σοκάκια του Ρεθύμνου

Τα βρυσάκια στο Ρέθυμνο

Η Ελαφόνησσος μια από τις πιο όμορφες παραλίες που έχω δει με πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά
Επισκεφθήκαμε και άλλες πανέμορφες παραλίες όπως τα Φαλάσαρνα, η Χρυσή Ακτή, η παραλία στη μονή Πρέβελης κ.λ.π. αλλά όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατον να σας τα δείξω όλα!!!!! Απολαύσαμε υπέροχη παραδοσιακή Κρητική κουζίνα, ήπιαμε αρκετή ρακί, νοστιμότατους μεζέδες και ζήσαμε την φιλοξενία των ντόπιων!!!!! Το κυριότερο όμως είναι πως περάσαμε τέλεια!!!!! Και όχι δεν θέλω να ευχηθώ καλό Χειμώνα, όπως συνηθίζεται να λένε όταν επιστρέφουμε από διακοπές......  μου το είπαν και αυτό και χαλάστηκα ιδιαίτερα...... αλλά καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, γιατί το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ!!!!

Πολλά φιλιά σε όλους

Νατάσα

3 σχόλια:

  1. καλημερα νεα μου ηλεκτρονικη φιλη!!
    ομορφες οι φωτο!!! ειναι σα να ταξιδεψαμε και εμεις μαζι σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα Χανιά είναι μαγικά.
    Καλά να περνάς.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Natasa
    συμφωνώ απόλυτα και με την άποψή σου περί διακοπών και με τα Χανιά (είδα ότι κάναμε τον ίδιο κύκλο διακοπών: Πελοπόννησος (ο.κ. κοντά στην Πελοπόννησο)-Κύμη (κάθε χρόνο)-Χανιά (φέτος μόνο)! Είμαι σίγουρη οτι τ απολαύσατε,μια που ήσασταν και μόνοι,άρα απερίσπαστοι απο παιδικές έννοιες
    Επειδή περιηγήθηκα τις φωτογραφίες σου,ανάμεσά τους είδα μία που την έχω ζωγραφίσει κιόλας,αν δε βαριέσαι κάνε τον κόπο και ελπίζω οτι θα καταλάβεις...
    http://kantomagapi.blogspot.gr/2013/07/blog-post_9.html
    Καλό σου ξημέρωμα και σου εύχομαι να ξεκλέβεις πάντα χρόνο να περνάς όπως αισθάνεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...